top of page

Vind een hypotheek die bij je past

Het aanbod in hypotheken is groot. Je kunt kiezen uit verschillende hypotheekvormen, maar ook uit verschillende aanbieders (banken, verzekeraars of pensioenfondsen).

Onze hypotheekadviseurs maken je graag wegwijs in het doolhof van hypotheken.

Aanbod hypotheken

Het sluiten van een hypothecaire lening heeft een grote invloed op je financiële leven.

Neem daarom een weloverwogen beslissing. Welke hypotheek het beste bij je past is afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Van Eijk & Partners werkt samen met nagenoeg alle banken en verzekeraars. In het grote aanbod van hypotheken en geldverstrekkers gaan onze adviseurs op zoek naar de hypotheek die het beste bij je past.

Wat is een hypotheek?

Er zijn maar weinig mensen die een huis met eigen geld kunnen kopen. Om een huis te kopen hebben de meeste mensen een hypotheek nodig. Dit is een lening waarbij een huis als onderpand dient. Als je een hypotheek afsluit, betaal je elke maand rente.

Deze hypotheekrente is (onder voorwaarde) aftrekbaar van de belasting.

Om recht te hebben op hypotheekrenteaftrek kun je kiezen uit de volgende hypotheekvormen:

 

Tot 1 januari 2013 waren de volgende hypotheken populair:

 

Had je al een hypotheek op 1 januari 2013. Dan blijft je hypotheekrente aftrekbaar. Als je gaat verhuizen of je hypotheek aan wilt passen kun je vaak kiezen uit alle hypotheekvormen. 

Onze hypotheekadviseurs kunnen je hier meer over vertellen.

Speciale regelingen

Naast verschillende hypotheekvormen zijn er ook speciale regelingen.

  • Nationale Hypotheek Garantie

  • Starterslening

  • Hypotheek bij familie

 

Hypotheekadvies

De ene hypotheek is de andere niet. Wie hypotheken met elkaar vergelijkt, merkt snel dat het lastig is om ze één op één naast elkaar te leggen. Het gaat bij een hypotheek niet alleen om de laagste rentestand, ook de voorwaarden zijn belangrijk, de manier waarop je aflost en de risico’s die je loopt.

Het hypotheekadvies van Van Eijk & Partners gaat verder dan alleen kijken naar welke hypotheek de laagste rente biedt. De adviseurs vergelijken premies, rentes en voorwaarden, lezen de kleine lettertjes en wegen de voor- en nadelen tegen elkaar af. En ze onderzoeken welke hypotheek het beste bij je persoonlijke wensen en mogelijkheden past, tegen zo laag mogelijke maandlasten. Je krijgt een hypotheek advies op maat.

Persoonlijk advies?

Maak vrijblijvend een afspraak bij een hypotheekadviseur. De kosten voor het eerste gesprek nemen wij voor onze rekening. 

Verzekeringen: Over

HYPOTHEEKADVIES

  • Onafhankelijk hypotheekadvies op maat

  • Uw hypotheek met de beste voorwaarden

  • Advies door een deskundig adviseur

Hypotheek
bottom of page