top of page

Ondernemen is risico’s nemen

 

Zonder risico’s geen zakelijke successen. Dat weet je als ondernemer natuurlijk als geen ander. Nieuwe markten ontdekken, een nieuw product of dienstverlening lanceren, een nog onbekende markt veroveren… Dat maakt ondernemen juist zo boeiend.

Risico’s wil je wel zoveel mogelijk beperken

Ondernemen zonder risico’s bestaat niet. Maar dat houdt niet in dat je alle risico’s die je loopt als ondernemer maar voor lief moet nemen. Of je MKB’er bent of zzp’er, al jaren actief met je familiebedrijf of net gestart, je bedrijfsrisico’s wil je zo goed mogelijk afdekken.

Als het gaat om je bedrijfspand, inventaris of bedrijfsauto kan je niet zeker genoeg zijn. Risico’s met je zakelijke bezittingen wil je zoveel mogelijk beperken. En je zit zeker niet te wachten op onverwachte kostenposten door schade die jijzelf of je medewerkers veroorzaken, of doordat je aansprakelijk wordt gesteld voor schade of nadeel bij anderen. Je bedrijf moet doordraaien, dus moeten die risico’s goed afgedekt zijn.

Jouw zekerheid telt

Voor jou als ondernemer telt de continuïteit van je bedrijf en de zekerheid dat die continuïteit niet in gevaar komt. De zaak moet doordraaien, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over welke risico’s je eventueel loopt. Je hebt het al druk genoeg. Laat de zorg voor je verzekeringen daarom gerust aan ons over.

Onafhankelijk en vakkundig advies

Bij Van Eijk & Partners gaan wij altijd uit van jouw situatie, wensen en toekomstplannen. Wij hebben veel ervaring met het beheren van risico’s, dus je kan rekenen op vakkundig advies. We zijn niet gebonden aan welke aanbieder van verzekeringen dan ook, dus ons advies is altijd onafhankelijk. Een ding staat voorop: jouw zekerheid.

Verzekeren op maat

Geen bedrijf of ondernemer is hetzelfde. Daarom nemen onze verzekeringsadviseurs jouw specifieke situatie als uitgangspunt. Zij verdiepen zich in jouw bedrijf en je branche. Zij geven je advies op maat. Je kunt erop rekenen dat wij:

  • de verschillende aanbieders tot in detail vergelijken;

  • de kwaliteit van verzekeringsproducten grondig beoordelen;

  • het serviceniveau van de aanbieders tegen elkaar afzetten;

  • onderzoeken of je niet onder- of oververzekerd bent;

  • overlap tussen verzekeringen uitsluiten;

  • kijken naar de toekomst: hoe lang zijn de verzekeringen die je nu afsluit houdbaar?

 

Wij luisteren naar jou, analyseren je situatie, en komen vervolgens met een verzekeringsadvies op maat. Wij regelen vervolgens het afsluiten, de polissen en de juiste voorwaarden. Zo zijn jouw zakelijke verzekeringen tot in de puntjes verzorgd. Dat is voor jou een hele zorg minder.

Wij doen waar we goed in zijn

Verzekeringen en voorwaarden zijn vaak niet leuk om door te nemen voor jou als drukke ondernemer.  Denk hierbij vooral aan de verschillende verzekeringsproducten en beste verzekeringspremies. Laat je daarom volledig ontzorgen door Van Eijk & Partners, het is al jaren ons vak. Wij zijn als onafhankelijk tussenpersoon vakkundig, objectief en eerlijk. En wij zoeken uit welke verzekeringen je nodig hebt, en welke het beste bij jou en je bedrijf passen. Zo kan je je bezighouden met wat je het liefste en het beste doet: ondernemen!

Mogen wij jou ontzorgen?

Wil je weten wat Van Eijk & Partners voor je bedrijf kan betekenen? Bel dan: 0182-631191 en maak vrijblijvend een afspraak met één van onze zakelijke verzekering specialisten.

Verzekeringen: Over

ZAKELIJKE VERZEKERINGEN

  • Advies op maat over je verzekeringspakket

  • Scherpe premies met de beste voorwaarden

  • Persoonlijk advies door een expert

Zakelijke verzekeringen
bottom of page