top of page
Mountain Lake

UITNODIGING INFORMATIEAVOND
'Financiële rust'

  • 31 mei 2023 van 20:00 – 21:45 uur

Uitnodiging informatieavond 'Financiële rust'

  • Zou je eerder willen stoppen met werken?

  • Spaar je voor de studie van je kinderen? Of een mooie reis?

  • Heb je vermogen of spaar je maandelijks minimaal €100?

  • Zoek je naar een goed alternatief voor de lage rentes van nu?


Is je antwoord ‘ja’ op een van de bovenstaande vragen? Dan is onze informatieavond op woensdag 31 mei over 'Financiële rust' interessant voor jou. Deze avond bieden we vrijblijvend voor je aan. 

Wensen en dromen hebben we allemaal. Om deze te realiseren hebben we, en daar ontkomen we helaas niet aan, geld nodig. Met een financieel plan laat je niets aan het toeval over. Je werkt gericht naar een doel: eerder stoppen met werken, een mooie reis maken of 'gewoon' financiële rust hebben.
 

Spreker

Op deze avond is Michiel van Vugt van NNEK onze gastspreker. Michiel is vermogensplanner en schrijver van het boek 'Net Iets Slimmer'. Hij neemt je mee in een verrassend en verfrissend verhaal over ons financieel gedrag. Waarom nemen we bepaalde beslissingen? Wat zijn de gevolgen? En hoe zorg je dat je betere (financiële) beslissingen neemt? 


Voor wie is deze avond interessant? 

Iedereen die met geld te maken heeft. Iedereen dus!
Het verhaal van Michiel is laagdrempelig. Verwacht geen jargon of dikdoenerij. Het is interactief en ontzettend leerzaam.  

 

Inschrijven 

Wil je deze avond bijwonen? Via de onderstaande button meld je je aan. Omdat wij het niet alleen belangrijk voor jou vinden, kun je uiteraard ook een introducee meenemen.

bottom of page