top of page
CottagePark

NIEUWBOUW 'COTTAGEPARK'

  • Financiële check

  • Inschrijving diverse woningen

Financiële check en inschrijving 'CottagePark'

Vanaf nu staat de belangrijkste informatie op de projectwebsite. De prijzen zijn in deze fase nog indicatief. Met de Woningzoeker navigeert u eenvoudig door het plan om de kenmerken van de verschillende type woningen en de plattegronden te bekijken. Zo kunt u zich alvast voorbereiden op de volgende stap naar uw mogelijk nieuwe woning in CottagePark. Binnenkort staan ook de voorverkoop-documenten online. Zo bent u goed voorbereid als op 3 juli aanstaande de Voorverkoop van start gaat.
 

Registreer online

U kunt nu al een eigen account aanmaken. Dit is niet verplicht maar wel zo handig.
U registreert door uw persoonlijke gegevens in te vullen. Dit maakt het voor u straks ook makkelijker als u in wilt schrijven voor uw nieuwe woning. In deze omgeving bewaart en wijzigt u uw favoriete bouwnummers; overzichtelijk bijeen. Wij zijn benieuwd naar welk bouwnummer uw voorkeur uitgaat!

Ook als u zich eerder al aangemeld heeft voor de Nieuwsbrief is het nodig een account aan te maken.

Voorkeuren vaststellen

Gebruik uw account om uw voorkeuren vast te leggen en te wijzigen. Zo vindt u uw favoriete woningen makkelijk terug. Heeft u een vraag? Stel deze via uw account rechtstreeks aan de makelaar. Ook kunt u een afspraak maken met de makelaar voor meer informatie. Dat kan online, bij de makelaar op kantoor of op de locatie van CottagePark. U kunt het gewenste dagdeel aangeven. Na ontvangst van uw e-mail neemt de makelaar contact met u op voor het plannen van een afspraak.
 

Doe een financiële check

In deze fase is het belangrijk dat u het financiële plaatje helder heeft. Bij het toewijzen van woningen waarvoor meerdere kandidaten zijn, is een kandidaat die al een financiële check heeft gedaan in het voordeel. Een financiële check toont aan dat u weet wat u bij de bank kunt lenen of dat u met eigen middelen kunt betalen. U kunt de brief van uw bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker indienen op het moment dat u uw online inschrijving in orde maakt. 


Start Voorverkoop 

3 juli is het zover; dan start de Voorverkoop van CottagePark! De definitieve v.o.n. prijzen zijn bekend. U kunt zich nu online inschrijven voor 1 of meer woningen van uw voorkeur.
U gebruikt hiervoor het reserveringsformulier dat straks beschikbaar is in uw account.
De inschrijving sluit op maandag 6 juli 2020, om 9.00 uur.


Na deze stap zijn er twee mogelijkheden:

1. U heeft ingeschreven voor 1 of meer woningen gedaan voor 6 juli 2020, 9.00 uur.
U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Onderstaand leest u welke stappen u neemt om uw droomhuis in CottagePark te reserveren.

 

2. U heeft besloten om niet in te schrijven tijdens de Voorverkoop. Wellicht wacht u liever tot de Start Verkoop na de zomer. Ook dat kan natuurlijk. De woning van uw voorkeur is dan mogelijk al gereserveerd tijdens de Voorverkoop. Wij houden u op de hoogte van de status van de woningen van uw voorkeur en de verdere ontwikkelingen van CottagePark. 
 

Uitnodiging gesprek

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen op de woning van uw voorkeur, wordt u uitgenodigd voor een gesprek met de makelaar of op de wachtlijst voor de betreffende woning(en) geplaatst. De gesprekken vinden plaats vanaf dinsdag 7 juli 2020.

Reserveringsovereenkomst

De reservering wordt voor u in orde gemaakt. U neemt een reservering op de woning van uw keuze door het ondertekenen van de reserveringsovereenkomst (dit is alleen mogelijk als de woning nog niet gereserveerd is). De borg voor de reservering bedraagt € 1.000,-. Deze borg wordt na de zomer, bij de daadwerkelijke koop van de gereserveerde woning, bij de notaris verrekend.

Woning is gereserveerd

Na het tekenen van de reserveringsovereenkomst en het tijdig (binnen twee werkdagen) betalen van de borg, is de woning exclusief voor u gereserveerd. Er kunnen zich geen andere kandidaten meer voor deze woning inschrijven.

bottom of page