top of page
Buurtvoetbalspel

Samen voor de Buurt

  • Buurt met ballen

Actie voor Hof van Seghwaert

Samen voor de buurt is er voor elk initiatief dat zorgt voor verbinding en bijdraagt aan leefbaarheid in de buurt.

Dit keer voeren wij Van Eijk & Partners en Samen voor de buurt actie voor Hof van Seghwaert.

Hof van Seghwaert is een historische boomgaard en nu een groene oase in Zoetermeer-Seghwaert waar iedereen welkom is en mee kan doen. Om nog meer mensen te activeren is het plan ontstaan voor een Jeu de Boulesbaan. Van Eijk & Partners is zelfstandig adviseur van RegioBank en steunt dit mooie initiatief dat bijdraagt aan een sociale en vitale buurt in Zoetermeer.
 

Karin Schoenmakers van Van Eijk & Partners vertelt "Dit initiatief is een goed voorbeeld hoe je meer verbinding in de buurt krijgt. Door met elkaar Jeu de Boules te spelen ontstaan nieuwe contacten en komen de buurtbewoners met elkaar in beweging. Het brengt de mensen naar buiten, is gezond voor lichaam en geest en toegankelijk voor alle leeftijden. Wij dragen dit initiatief een warm hart toe. U toch ook?"


Donaties zijn meer dan welkom
Samen voor de buurt is er voor elk initiatief dat zorgt voor verbinding en bijdraagt aan leefbaarheid in de buurt. Uw donatie draagt bij aan het realiseren van de Jeu de Boulesbaan én gezellige Jeu de Boules activiteiten. Zo dragen we bij aan een fijne plek voor iedereen. Want een sociale en actieve buurt maken we samen!


Ga naar samenvoordebuurt.nl – steun campagnes, zoek op Buurt met Ballen en doneer!

Samen voor de buurt.jpg
bottom of page