top of page
Mountain Lake

UITNODIGING WEBINAR
'Financiële rust'

  • 16  maart 2021 van 20:00 – 21:00 uur

Persoonlijke uitnodiging webinar 'Financiële rust'

  • Zou u eerder willen stoppen met werken?

  • Spaart u voor de studie van uw kinderen. Of een mooie reis?

  • Heeft u vermogen of spaart u maandelijks minimaal €100,-?

  • Zoekt u naar een goed alternatief voor de lage rentes van nu?

 

Is uw antwoord 'ja' op een van de bovenstaande vragen? Dan is ons webinar op dinsdag 16  maart a.s van 20:00 – 21:00 uur over 'Financiële rust' interessant voor u.
 

Wensen en dromen hebben we allemaal. Om deze te realiseren hebben we, en daar ontkomen we helaas niet aan, geld nodig. Met een financieel plan laat u niets aan het toeval over. U weet wat u te besteden heeft. Nu, maar ook later.
 

Spreker

Op deze avond is Margot Vreeman van NNEK onze gastspreker. Margot is beleggingsadviseur en coach van financieel professionals. Ze neemt je mee in een verrassend en verfrissend verhaal over ons financieel gedrag. Waarom nemen we bepaalde beslissingen? Wat zijn de gevolgen? En hoe zorg je dat je betere (financiële) beslissingen neemt?   
 

Voor wie is dit webinar interessant? 

Iedereen die met geld te maken heeft. Iedereen dus! Het verhaal van Margot is laagdrempelig. Verwacht geen jargon of dikdoenerij. Het is interactief en ontzettend leerzaam. 
 

Inschrijven

Als u zich inschrijft voor dit webinar, ontvangt u automatisch een replay. Dus is er plots iets tussengekomen? Of kunt u niet op deze datum? Schrijft u zich dan alsnog in. Dan kunt u het op uw gemak terugkijken! U registreert zich via de onderstaande button.


Hopelijk zien wij u op dinsdag 16 maart.

bottom of page